Om

Jeg er utdannet master i økonomi & administrasjon fra Handelshøgskolen i Bodø (Nord Universitet), med tilleggsutdanning innen serviceledelse (60 sp), ledelse og personalarbeid (60 sp) og kontrakts- og innkjøpsledelse (30 sp). Har arbeidserfaring fra både privat og offentlig sektor innen økonomi- og virksomhetsstyring, styrearbeid, reiseliv, kurs og undervisning.

Forfatter av boken Bedriftsledelse (Læremiddelforlaget) og engasjert i utvikling av nettbaserte læringsformer (videokonferansebasert undervisning og samhandling på nett). Jeg produserer også Bedriftsledelse podcast, der vi tar opp relevante tema knyttet til å drive og lede bedrifter.

Har holdt kurs og undervist ledere innen fagområdene ledelse, markedsføring og økonomistyring siden 2010.
Jeg benytter moderne teknologi til gjennomføring av læringsaktiviteter over internett i forbindelse med kurs og seminarer.På denne måten har jeg nådd ut til kursdeltakere/studenter fra hele landet.

Jeg har jobbet med økonomi- og virksomhetsstyring, styrearbeid, digitalisering, IKT, HR og eiendom.

Friluftsinteressert og “resignert” musiker på fritiden.

Opptatt av læring

Min tilnærming til læring er basert på at læring skjer i et intersubjektivt samspill mellom lærer-student eller leder-medarbeider. Et viktig pedagogisk grunnsyn jeg også legger til grunn er at aktiv deltakelse gir størst læringseffekt. En modell som har inspirert meg er den såkalte COI-modellen:

Les mer om COI-modellen her.

I perioden 2012-2013 deltok jeg i følgene prosjekt:

Videostøttet synkron pedagogikk – Det synkrone virtuelle klasserommet

Prosjektet handlet om hvordan man kan skape aktivitet blant studentene i undervisning via videokonferanser.
Prosjektet var et samarbeid mellom Høgskolen i Nord-Trøndelag, Norges-teknisk Naturvitenskapelige Universitet, Folkeuniversitetet Midt-Norge og Stiftelsen Kompetanseutvikling for fremtidens Nord-Trøndelag.

Problemstillingen i prosjektet var: hvordan skape “Det synkrone virtuelle klasserommet”, hvor man gjør teknologien sømløs mellom campusstudenter som er tilstede i et fysisk klasserom og distribuerte studenter som tar samme fag som campusstudentene.

Det konkrete resultatet av prosjektet ble utviklingen av en metodikk og en verktøykasse for synkrone e-læringsaktiviteter.

%d bloggere liker dette: